ORG??

by Junikredsen

Det regeringsfjendtlige dagblad Politiken mener, at man er kommet på sporet af en hemmelig forening ved navn ORG. Foreningen, der angiveligt har eksisteret i tyve år, er baseret i Århus og forholder sig kritisk til masseindvandring. Foreningen bliver derfor af Politiken beskyldt for at “have stået  bag grupper som Dansk Front (nu lukket), Vederfølner med forbindelse til hooligangruppen White Pride, og lokallisten Århus Mod Moskeen”.

Dog vedgår Politiken, at dokumentationen bag bladets historie er tilrettelagt af en gruppe IT-kriminelle, der under navnet Redox selv skjuler sig for offentligheden.

ORG beskyldes også af Politiken for at have opbygget et kartotek, kaldet ‘Den store Hukommelse’, over landsskadelig virksomhed. I den forbindelse skriver Politiken bl.a.:

“I 2009 blev overvågningen udvidet med fotografering af modstandere på den yderste venstrefløj… Billederne var ikke kun til ORG’s eget brug: »Billederne skal stilles frit til rådighed for alle aktører i den nationale kamp, herunder selvfølgelig ORG – men også Vederfølner, DDF, Junikredsen, Trykkefrihedsselskabet m.fl.«, skrev formanden.
Vederfølner er en højreradikal ungdomsforening delvis styret af ORG-medlemmer, DDF er Den Danske Forening, hvor ORG-medlemmer udgør et flertal i bestyrelsen, Junikredsen er et højreradikalt website. Politiken er ikke bekendt med formelle bånd mellem ORG og Trykkefrihedsselskabet.”

Her på Junikredsen er vi ikke bekendt med, at vi nogensinde skulle have modtaget noget fra ORG. En forening, som vi ikke tidligere har hørt om, ligesom vi heller aldrig har hørt om kartoteket ‘Den store Hukommelse’.

Politikens nære samarbejdspartner, hackergruppen Redox, har også tidligere påstået at en bestemt, nu tidligere politibetjent arbejdede for Junikredsen. Vi afviste gruppens udokumenterede påstand og kan i dag konstatere, at ifølge Politiken var betjenten områdeleder for ORG.

_