CO2-tyranni

by Junikredsen

Uriasposten har offentliggjort en dansk oversættelse af European Foundations 100 reasons why global warming is natural. Et stærkt og nødvendigt dokument mod det FN-genererede CO2-hysteri.

Men klima-realisterne synes desværre at have tabt slaget til miljø-hysterikerne. Jyllandsposten kan således i dag afsløre hvordan arbejdsomme, skattebetalende danskere skal betale prisen for jagten på EU’s CO2-kvoter:

Danskerne skal til at køre i elbiler. De skal skrotte deres oliefyr. De skal kobles på fjernvarmenettet. De skal betale kørselsafgifter. De skal bygge lavenergihuse.

Uanset om man tror på CO2-dommedag eller ej, så kommer man altså til at betale for gildet. Hvis statsplanlæggerne altså får det som de vil have det…

Selv i disse juletider synes det “solidariske”  samfund nemlig at have sine grænser. Ifølge en frisk undersøgelse gider vi danskere ikke tiggeri:

50 procent af de 1169 adspurgte erklærer sig således uenige i, at man bør give penge til en tigger, mens kun 11 procent erklærer sig enige. Resten har enten ingen holdning til emnet eller svarer ved ikke.

Ingen sigøjner-tilstande her.

Opdateret 21/12:

Klimaflop giver danskerne store besparelser

_