Agurketid for antidemokrater

by Junikredsen

Det er blevet agurketid, og BT bragte derfor i går tirsdag en artikel, hvor man klodset spekulerer i sammenhænge mellem det århusianske fodboldmiljø, danske patrioter og Hells Angels støttegruppe AK81. Flere unge udhænges skånselsløst med navn og billede.

BT-artiklen, der naturligvis blev gengivet i Århus Stiftstidende, er skrevet af en gammel københavnsk BZer ved navn Kenan Seeberg, der har dom for at han som journalist i den grad tager parti og engagerer sig med grupper i landet, der af al magt søger at undergrave den demokratiske samfundsorden.

Kenan Seebergs seneste historie bygger da også på anonyme kilder. Men Junikredsen kan afsløre, at disse ’kilder’ efter alt at dømme er Redox:

Artiklerne i BT og Århus Stiftstidende ledsages af et billede fra fodboldkampen mellem Lyngby og AGF i oktober 2007. Som så oftest før, når kilderne skal findes på den yderste venstrefløj, optræder fotografen anonymt.

Men ved en kamp i Lyngby i april samme år fangede en AGF-fan dog to personer, der på afstand fotograferede AGF-fans. Billederne dukkede senere op på netop Redox’ hjemmeside.

Manden med kamera samt manden med sort hår, der på udspørges af politiet, fotograferede AGF-fans i Lyngby. Billederne blev senere bragt på Redox.

Manden med kamera samt manden med sort hår, der på udspørges af politiet, fotograferede AGF-fans i Lyngby. Billederne blev senere bragt på Redox.

Kenan Seebergs forsøg på, i formodet samarbejdet med Redox, at svække Hells Angels’ indsats mod muslimske gadebander, tegner et billede af en mand som igen har valgt side.

Reklamer