Autonome forsyningsrotter

by Junikredsen

Ifølge meningsmålinger skulle op mod en fjerdedel af danskerne støtte de bl.a kriminelle Irak-arabere, der i øjeblikket holder to kristne kirker besat. Man skulle derfor tro. at fremmedelskere og venstreorienterede strømmede til for at yde praktisk bistand til de igangværende ulovligheder. Men efter en uges observation af Brorsons Kirke kan Junikredsen afsløre, at selv på det betændte Nørrebro er kirke-besætternes kommende udvisning langt fra blevet noget, der bare ligner en folkesag.

Mønsteret syes at være ret klart. Når pressen er til stede, stiller de mere pæne aktivister sig frem. Når medierne er forsvundet, så forsvinder de tilsyneldende pæne mennesker igen. I stedet præges gadebilledet foran den besatte kirke, der bevogtes af kortklippede unge mænd i gule sikkerhedsveste, af autonome forsyningsrotter, heraf flere med tilknytning til Det frie Gymnasium.

En anden markant gruppe af de – i øvrigt få – besøgende tilhørte tydeligvis det muslimske gademiljø på Nørrebro. Almindelige mennesker glimrede derimod ved deres fravær.

BK3

Pæne mennesker giver interviews til pressen foran Brorsons Kirke på Nørrebro.

BK1

De kortklippede unge mænd holder sig diskret på afstand.

 

Brorson01

Pressen er væk. Det samme er de pæne mennesker. Autonome forsyningsrotter losser en ladning varer ind i kirken.

Brorson02

Vagtkorpset giver en hånd med. En fremmedelsker kigger på. Han forsvinder senere ned ad gaden i selskab med en ungmuslim.

Brorson1

Den nu uskyldigt udseende forsyningsvogn af mærket Peugeot Partner.

Brorson3

En bande ungmuslimer lægger storgrinende vejen forbi. Læg mærke til den lille pige til venstre i billedet, placeret så hun kan spejde gaden for uvedkommende.

 

Brorson2

To forsyningsrotter fra Det frie Gymnasium.

BK2

En gadekriger forsvinder hastigt efter at have afleveret en rygsæk.

Læs også Irakere tager på sommerferie i Bagdad.

Reklamer