Terrormistænkt bag kirke-besættelse

by Junikredsen

En gruppe udviste Irak-arabere forsøger som bekendt i øjeblikket at tvinge deres vilje igennem ved at besætte kristne kirker. Gruppen støttes af danske medløbere, der bl.a. gør tjeneste som vagtværn i de besatte kirker.

Ifølge Dansk Folkeparti er arabernes danske medløbere rekrutteret fra det voldsautonome undergrundsmiljø. Partiets vurdering deles, ifølge Uriasposten, af menighedsformanden for mindst én af de besatte kirker.

Junikredsen kan i dag afsløre, at påstanden om voldsautonome ikke er taget ud af den blå luft.

Ifølge medierne består gruppen af medløbere af ”unge danskere, fortrinsvis i alderen 15-25 år”. En undtagelse er dog en vis Signe Skriver, der præsenteres som en 30-årig lægestuderende.

I virkeligheden er Signe K. Skriver en gammel kending fra det voldsautonome miljø i København. I 1990erne var hun medlem af den voldsautonome gruppe Rebel/Unge Revolutionære Socialister. I 2001 blev hun udvist af Sverige, mistænkt for at planlægge ”grov mishandling” under optøjerne i Gøteborg.

Signe Skriver blev udvist fra Sverige sammen med bl.a. lærersønnen Kristian Munk, der som leder af pyromanbanden Homo Aktion i 2003 blev idømt tre års fængsel.

I samme periode var Signe Skriver aktiv omkring en butik på Nørrebro, drevet af Maria Pagels.

Signe Skriver er også nær veninde med en vis Mette Buchardt, der bl.a. har forsøgt at skaffe hende en lejlighed i andelsforeningen Blåbagge på Nørrebro. Denne andelsforening er domineret af kendte voldsautonome og har til håndværkerservice hyret Logik & Co. Et lille firma, der i realiteten drives af Pagels kæreste, Balder Johansen.

Mette Buchardt er som autonom aktivist tilknyttet hjemmesiden Modkraft, der drives af den flere gange hærværksdømte Martin Lindblom. Buchardt er medlem af hjemmesidens homoseksuelle redaktionsgruppe. Her støder man på to tidligere medlemmer af Kristian Munks brandstifterbande. Nemlig Lotte Knold Andersen og Mads Ted Drud-Jensen, der begge gik fri da Munk blev dømt.

Kristian Munk, Balder Johansen, Maria Pagels og Martin Lindblom er alle mangeårige medlemmer af Antifascistisk Aktion. Et tæskehold som Enhedslisten samarbejder officielt med og rekrutterer medlemmer fra.

Selv om der gennem de senere år har været ro omkring Signe Skriver, så er der altså ingen grund til at formode, at hun har lagt det voldsautonome miljø bag sig. Som ældre aktivist med forbindelserne i orden fungerer hun snarere som miljøets tovholder omkring de arabiske besætteres danske medløbere.