Venstreekstreme lærere i gymnasiet

by Junikredsen

Et særligt kendetegn ved venstrefløjen er dens ihærdige bestræbelser på at deltage i opdragelsen af masserne via uddannelsessystemet. Dette kendetegn er tilsyneladende ikke aftaget, da flere venstreekstremistiske lærere underviser i det danske gymnasium.

Anders Hassing er et eksempel på dette. På nuværende tidspunkt underviser Hassing på Ørestadens Gymnasium i fagene historie og samfundsfag.

Hassing er født i 1977 og har en fortid i den militante og voldelige bevægelse ‘Globale Rødder’, der bl.a. stod bag overfaldene på statsminister Anders Fogh Rasmussen og udenrigsminister Per Stig Møller.

Hassing har selv beskrevet ‘Globe Rødders’ historie på det internetbaserede venstreekstremistiske opslagsværk leksikon.org. Udover skribent på dette historieforfalskende projekt er Hassing en yderst aktiv person på venstrefløjen.

Han er bl.a. tilknyttet den venstreradikale portal Modkraft, hvor han er med i portalens “baggrundsmagasin” Kontradoxa. Her arbejder Hassing sammen med journalisten Janne Tynell, der til dagligt danner par med den rabiate Pelle Dragsted, som åbenlyst går ind for vold mod anderledes politisk tænkende.

Udover disse venstreekstreme aktiviteter er Hassing også med i bestyrelsen af Foreningen af Lærere i Samfundsfag, hvor han er webredaktør og står for internationalt samarbejde og kurser. Om dette engagement er for at føre den politiske kamp ind i foreningsregi kan vi ikke vide noget om.

Hassing var også studiekammerat med Claus ‘Svende’ Svendsen. Svendsen har en fortid i den voldelige og rabiate venstreekstremistiske ‘Rebel – revolutionære unge socialister’, som særligt var fremme i midten af 1990’erne.

Siden tiden i ‘Rebel’ har Svendsen bl.a. beskæftiget sig en del med “bøsseteori”…

Ligesom sin ligesidede ven Hassing er den ranglede og læbepiercede ‘Svende’ også gymnasielærer i historie og samfundsfag. Han er for tiden i en uddannelsesstilling på Rødovre Gymnasium.

Gymnasieungdommens forældre har tilsyneladende ikke noget imod at deres poder bliver undervist af venstreekstremister?

Læs også
Gymnasie-formand bag voldsautonom forening.
Mediesyndikatet Monsun Aps.
Enhedslisten & vold: Antifascistisk Aktion.

__