Gadekriger anholdt for majestæts-fornærmelse

by Junikredsen

En venstreekstremist, kendt fra det autonome miljø i Aarhus, blev forrige uge anholdt for at fornærme Dronning Margrethe II.

Den 27-årige Caspar Sona Stegger Lodberg blev tirsdag den 16. september præventivt anholdt og lagt i håndjern af fire betjente uden for politistationen i Ærøskøbing, da han skabte uro i forbindelse med dronningens besøg på øen. Politiets indsatsleder beskrev efterfølgende til Fyns Amtsavis baggrunden for anholdelsen af Caspar Lodberg:

“Han råbte og havde et banner med. Han havde en aggressiv fremfærd, og vi var ikke sikre på, om vi kunne tale ham til rette.”

Gammel kending
Det er langtfra første gang at førtidspensionisten Caspar Lodberg bringer sig i politiets søgelys. Han har således tidligere siddet varetægtsfængslet i flere måneder for gaderøveri.

Den 27-årige førtidspensionist Caspar Sona Stegger Lodberg (nr. 2 fra venstre) i selskab med tæskeholdet Århus Antifa.

Den 27-årige førtidspensionist Caspar Sona Stegger Lodberg (nr. 2 fra venstre) i selskab med tæskeholdet Århus Antifa.

Aarhus Antifa
Caspar Sona Stegger Lodberg, der er af indisk afstamning og bor i Skanderborg, deltog lørdag den 23. august i år i en ulovlig demonstration på Rådhuspladsen i Århus sammen med sortklædte og maskerede autonome fra tæskeholdet Aarhus Antifa. Demonstrationen var vendt mod SIAD`s demonstration samme tid og sted.

Spion på stadion
Caspar kommer desuden i det kommunalt betalte autonomhus “Fristedet 15” i Aarhus, ligesom han flere gange er set til fodboldklubben AGF´s kampe, hvor han virker mere interesseret i at holde øje med lokale patrioter end i at se fodbold.

Læs også:
Århus Antifa – et tæskehold under opbygning

Reklamer