Fremmedelskere føler sig presset

by Junikredsen

Lørdag den 16. august havde Uriasposten spot på indholdet af et læserbrev i MetroXpress, der emmede af xenofili. Læserbevet var begået af en vis Michala C. Bendixen, medlem af Socialistisk Folkeparti og aktivist i Flygtninge Under Jorden (FUJ).

På Uriasposten bidrog Junikredsen efterfølgende med nærmere information om FUJs historie og virke. Om Bendixen skrev vi bl.a., at hun tilhører “den yderste venstrefløj i Socialistisk Folkeparti…, der hårdnakket stritter imod Villy Søvndals fremmedpolitiske realisme.Søvndal er formenligt ikke specielt truet af Bendixens opposition. I juli måned talte hendes netværk hele 19 ud af omkring 15000 partimedlemmer.”

I dag kan det venstreorienterede dagblad Information så berette, at Michala Clante Bendixen har meldt sig ud af de folkesocialistiske rækker. Som begrundelse anfører hun bl.a. at “udfaldet mod en lille, lovlig og i øvrigt fredelig forening som Hizb-Ut-Tahrir er helt ude af proportioner og helt malplaceret i et samfund, hvor vi har en vanvittig hetz imod alle muslimer.”

Om Socialistisk Folkeparti siger Bendixen bl.a.: “Hvis der kommer en regering med S og SF, så er der ingen opposition tilbage i Danmark. Så står de Radikale og Enhedslisten helt alene med deres få procent stemmer til at forsvare hele det humanistiske verdensbillede og respekten for internationale konventioner”.

Nu står en konservativ revolution nok ikke lige for døren. Men Michala C. Bendixen har formentlig ret i, at synspunkter som hendes i stigende grad identificeres med et mindretal af ekstreme venstreorienterede og rabiate fremmedelskere uden folkelig appel.

Reklamer